Alien Isolation får släppdatum i helgen

alien isolation

Vi har vänta länge på ett bra Alien-spel, och denna gång ser det faktiskt ut som om Sega och Creative Assembly kan ro segelbåten i land och faktiskt släppa en riktigt intressant titel – om alla pusselbitar faller på plats.

Lanseringsdatumet för Alien Isolation kommer att avslöjas i helgen, närmare bestämt på lördag, och det kommer säga ganska mycket om vilken fas spelet ligger i rent utvecklingsmässigt (även om den givetvis kan läggas senare på grund av affärsmässiga skäl.)

Förhoppningsvis blir Alien Isolation inte någon framstressad historia, och jag vill verkligen att Creative Assembly och Sega ska lyckas denna gång. Under tiden kan ni kika på relativt färsk video från spelet där utvecklarna visar upp hur utomjordingarna agerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.