Spelsamling: Hatsune Miku Project Diva f

hatsune miku project diva f

Sega släppe Hatsune Miku Project Diva f i Europa till Playstation Vita idag, men endast via Playstation Network. Därför är det lite lustigt att just den japanska versionen (vilket är den enda fysiska varianten till konsolen) damp ned i brevlådan just idag då det skickades fån Hong Kong för ett par veckor sedan. Jag blev väldigt sugen på spelet när jag såg Segas trailer här om dagen, och fastnade för musiken trots att min musiksmak i vanliga fall står långt bortom denna genre. Och menyerna ska dessutom inte vara svåra att förstå sig på även för oss vars kunskaper inom språket sträcker sig till ett par ord.

ps vita ps4 collection samlingPS Vita-samlingen är knappast stor, men jag samlar först och främst på spel till Segas konsoler, och innan 2014 hade jag endast fyra spel till konsolen. Det finns dock en hel del bra spel till PS Vita, inte minst Danganronpa: Trigger Happy Havoc som jag nyligen recenserade för Pricerunners Spelblogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.