Pier Solar HD – försenas till april

pier solar hd watermelon

Pier Solar HD skulle komma att släppas i slutet av mars, men nu meddelar WaterMelon att rollspelet kommer att släppas i april. Huvudanledningen är att företaget vill släppa spelet till alla format vid samma tidpunkt, samtidigt som det finns andra problem som utvecklarna brottas med.

”Det är utmanade att samordna (med) alla de stora företagen,” berättar WaterMelons social media- och community-manager Gisele Goodwin för Seganerds. ”Utöver detta finns det andra faktorer som håller oss tillbaka, men dessa kommer att bli åtgärdade vid nästa uppdatering. Oroa er inte, det är inget större problem. Spelet kommer att släppas snart.”

Ni har väl inte missat vår färska Pier Solar-intervju med WaterMelons Carl-Johan ‘Zebbe’ Brax?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.