Saturn: Darius II – en Ebay-besvikelse

darius 2 saturn

För snart en månad sedan köpte jag Darius II genom Ebay, och prislappen som hamnade på lite drygt 200 kronor – inklusive frakt – var mycket god i mina ögon. Spelet skulle vara i nyskick och komplett med spine card (korten som ofta saknas när det kommer till Dreamcast- och Saturn-spel.)

Då jag snöat in mig rejält shmups den senaste tiden så längtade jag verkligen efter Taitos actionspel, men tyvärr dök det aldrig upp, och när jag sedan får tillbaka mina pengar för köpet känns det ändå riktigt surt. Samtidigt som jag aldrig gjorde någon ekonomisk förlust (så länge jag använder pengarna på Paypal till något annat köp via tjänsten, och inte tvingas betala en avgift för att ta ut dem) så känns besvikelsen nästan lika kostsam. Att se fram emot något som sedan aldrig inträffar är aldrig roligt.

I skrivande stund är jag sjuk, men när jag tillfrisknar ska jag ta mig in till Stockholm och inhandla den limiterade utgåvan av Under Defeat samt ett gäng andra Dreamcast-spel. Då blir det shmup på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.