Crazy Taxi – dags att se om retrominnena stämmer

crazy taxi dreamcast

Igår gjorde jag ett återbesök  i Jet Set Radios Tokyo-to (som jag skrev om här,) och jag upplevde att spelet var bättre än när det begav sig. Höga förväntningar kan som sagt förstöra vilka spel som helst, och när jag nu återvände fick jag en helt annan bild. Spelet var färgstarkt på alla sätt och vis, och det ska bli spännande att se om det håller hela vägen i mål.

Ikväll ska jag ge mig på Crazy Taxi, och när det kommer till den galna taxikörningen hoppas jag emellertid inte att mina minnen är förvrängda av retrodimman. Spelet blev snabbt en stor favorit när det släpptes, och jag minns hur jag och mina vänner både gapskrattade åt alla tokigheter och slet oss i håret när vi missade en perfekt körning med knappa sekunden.

Har du själv spelat något äldre spel när det släpptes, och sedan fått en helt annan uppfattning när du testat det på senare tid?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.