Sega dementerar ryktena kring Sonics PS4- och Xbox One-debut

sonic-ps4-xbox-one next gen

Här om dagen dök en bild upp från en leksaksmässa i Nürnberg där vi kunde se att ett nytt Sonic-spel inte bara var under utveckling till Wii U utan även Playstation 4 samt Xbox One. Samtidigt kunde vi även se detaljer kring en kommande teveserie med igelkotten i huvudrollen. Nu dementerar Sega ryktena i ett brev till Eurogamer.

”Sega har fortfarande inte utannonserat detaljerna kring nästa konsolspel för Sonic the Hedgehog eller ytterligare detaljer gällande den nya Sonic CG-teveserien, berättar en av Segas talesmän. ”Den senaste informationen från Nuremburg Toy Fair var felaktig.”

Personligen tror jag dock att informationen från Nuremburg Toy Fair var korrekt, men att Sega väljer att utannonsera detta vid ett senare tillfälle. Det kan mycket väl vara så att Sega fortfarande är knutna till överenskommelsen med Nintendo, och att företaget i sådana fall måste vänta till kontraktstiden löpt ut.

Vi återkommer när vi vet mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.