Alien Isolation – ny information sipprar ut på Xbox.com

Alien: Isolation - trailer video

Alien Isolation är återigen spelet som ska ta licensen in i spelens finrum. Vi vet hur det gick senast när vi fick ett helt trasigt Alien: Colonial Marines som jag belönade med en totalsågning i fjol. Nu hoppas jag ändå att Isolation blir ett betydligt bättre, mer skrämmande och helt enkelt det spel vi hela tiden har längtat efter.

Vi har också fått ta del av lite ny information kring spelet när någon på Microsoft tabbat sig och publicerat information som sedan togs bort.

Ellen Ripleys dotter – Amanda Ripley – kommer att vara den karaktär som axlar huvudrollen som spelaren får kontrollen över. Vi kommer att behöva hitta resurser för att överleva, och stöta på både människor och utomjordingar i en värld som utspelar sig 15 år efter originalfilmen Alien. Vi kommer dessutom att ha möjlighet att spela det i lokalt samarbetsläge (yes, det är inte ofta nu för tiden när allt ska spelas över nätet) samtidigt som vi kommer att kunna gå online.

Vad tror du, kommer Segas och Creative Assemblys kommande Alien-spel att bli det licensspel som vi velat få ut av varumärket i alla år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.