Spelsamling: Ys Celceta, Super Monkey Ball, Persona 4 och sex andra PS Vita-titlar

ys celceta super monkey ball ps vita

Jag vet, varken Ys Celceta eller Persona 4 Golden  som jag nämnde i rubriken är egentligen Sega-titlar. Däremot har alltid Ys-serien känts som en Sega-serie i mina ögon sedan det första spelet släpptes med felstavningen Y’s till Master System, och Persona 4 Golden har utvecklats av Atlus som Sega numera äger. Därför är de ändå Sega-titlar i mina ögon.

Playstation Vita är egentligen en fantastisk konsol, och faktum är att det finns en hel del högkvalitativa titlar till konsolen även om många verkar avfärda den med argumentet att det inte finns några spel. Persona 4 Golden är ett helt fantastiskt spel som blandar personliga kontakter och sköna strider är samlingen av karaktärer ala ”Pokemon-style” faktiskt fungerar riktigt bra utan att man känner att man samlar på sig stridskämpar endast för sakens skull.

När jag tagit mig igenom Persona 4 Golden ska jag kasta mig över Ys: Memories of Celceta. Spelet ser fantastiskt ut på förhand, och trots att det är en förbisedd serie i väst innehåller den några av de mest mysiga och medryckande serierna som finns därute.

Utöver nyss nämnda Persona 4 Golden och Ys Memories of Celceta har jag även inhandlat Resistance: Burning Skies, Ninja Gaiden 2 Plus, Batman 2: DC Super Heroes, Playstation All-Stars Battle Royale, Super Monkey Ball: Banana Splitz, New Little King’s Story och Chima: Laval’s Journey till Plyastation Vita.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.