Shenmue 3: Sega retas med registreringsskylt

För en vecka sedan publicerade jag bilder som avslöjar att Ryo Hazuki kommer att dyka upp som spelbar karaktär i Sonic & All-Star Racing Transformed. Trevligt såklart, men jag missade totalt vad det stod på Shenmue-huvudkaraktärens registreringsskylt – Shen 3.

shenmue_3

Det låter onekligen som en teaser, att Shenmue 3 faktiskt är under utveckling, men i annat fall är det ett av de elakaste busstreck en spelutvecklare någonsin gjort mot sina – rent ut sagt – galna fans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.