Valkyria Chronicles 3 översatt till engelska av fans

Valkyria-Chronicles-3- art work

Valkyria Chronicles är ett av de bästa spel som Sega släppt till Playstation 3, och de två uppföljarna blev sedan Playstation Portable-exklusiva. Valkyria Chronicles 3 blev dock aldrig översatt och finns endast i japansk utgåva, men nu har fansen tagit saken i egna händer och släppt en patch som gör spelet engelsktextat.

Patchen finns att hämta här, men värt att notera är att endast Extra Edition-versionen är kompatibel med översättningen enligt Dualshockers.

Äger man dock inget PSP, utan endast en Playstation Vita går det emellertid att köpa spelet via japanska PSN. Kruxet är dock att man behöver återställa konsolen till den japanska regionen, vilket kan bli lite struligt. Men, vem vill inte kunna spela fortsättningen av den fantastiska serien?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.