Får Sonic och Mario följa med till Gamex?

Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games

Gamex är Sveriges stora spelmässa, och till skillnad från E3 är hela eventet öppet för allmänheten. Xbox One kommer att finnas på plats, och det är första gången som allmänheten kan prova på spel som Forza 5, Ryse och Dead Rising 3.

Personligen vill jag ju gärna se ett gäng Sega-spel på mässan i en eller annan form, och när jag frågade Gamex på Twitter om det blåa företagets spel kommer att vara tillgängliga i år fick jag följande svar.

sega_pa-gamexEn kvalificerad gissning är att Sega – om de kommer att ställa ut – skulle plocka med sig nysläppta Sonic Lost World samt Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games som släpps i början av november, medan Football Manager 2014 får stanna hemma då det inte skulle visa sig från sin rätta sida med en kort spelsession.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.