Lanseringstrailer: Sonic Lost World

Sonic Lost World släpptes här om dagen, och Sega har även publicerat två lanseringstrailers – en för Wii U och en annan för Nintendo 3DS. I den blå igelkottens nya plattformsäventyr måste Sonic sluta en pakt med sin gamla ärkefiende nummer ett, Dr. Robotnik Eggman när ett större hot lurar runt hörnet – The Deadly Six.

Sonic-spelen har fått mycket kritik av media sedan serien gick över i 3D, men för mig är det något speciellt med spelserien – även om Sonic The Hedgehog som kom först till denna generation var ett praktexempel på dålig spelkod med buggar runt varje hörn.  Nedan kan ni se lanseringstrailern för både Nintendo 3DS och Wii U.

Wii U

Nintendo 3DS

2 reaktioner på ”Lanseringstrailer: Sonic Lost World

  1. Ser relativt lovande ut, dock så är jag automatisk skeptisk då jag är en utav dem som är allergisk mot 3D Sonic 😉

    Påminner en del om Mario Galaxy, om spelet är bara hälften så bra som Galaxy så kommer det garanterat bli det bästa (om inte bästa sedans Adventure till DC) 3D Sonic spelet.

  2. Ja, jag är nog ganska ensam om att faktiskt tycka om Sonics 3D-spel, om man bortser från Sonic The Hedgehog som släpptes i början av denna generation. Det var otroligt trasigt, och det enda som var underhållande var att leta buggar, de fanns överallt hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.