Platinum Games tillkännager Vanquish

Platinum Games samarbete med Sega utlovade fyra spel när de för ett par år sedan knöt ihop ett avtal. Madworld, Bayonetta och Infinite Space har vi känt till, men det fjärde spelet har hittills varit okänt.

Nu utannonserar de Vanquish, och det ryktas vara en inofficiell uppföljare till P.N.03 – Capcoms Gamecube-titel som inte fick särskilt mycket ros när det begav sig. Shinji Mikami (Resident Evils skapare) arbetade nämligen med P.N.03, likaså Vanquish, och trailern är inte allt för långt ifrån den nämnda Capcom-titeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.