Shenmue III – Sega vill ha ekonomisk hjälp?

Sega pratar Shenmue III igen, men om de diverse grovöversättningar – gjorda av amerikanska medier från Famitsu-intervjun – stämmer någorlunda så letar Sega efter ekonomisk hjälp, förmodligen från Microsoft, Nintendo eller Sony.

Egentligen säger inte detta särskilt mycket, annat än att de inte har utrymme för en sådan chansning Shenmue III skulle innebära ekonomiskt. Å andra sidan är det väldigt ovanligt av Segas japanska division att kommentera titlar som inte är aktuella.

Låt oss leka lite med tanken att nu Microsoft, Nintendo eller Sony skulle vara intresserade av att köpa Shenmue III-exklusivitet, vilket företag tror du skulle våga satsa då och varför?

4 reaktioner på ”Shenmue III – Sega vill ha ekonomisk hjälp?

  1. Det tror inte jag också. Sony har aldrig visat ett intresse för Shenmue, och Sega har sagt att de inte ska satsa på några fler titlar riktade mot en äldre till Wii (även om nu en stor bunt pengar säkerligen skulle ändra saken). Har svårt att se Shenmue som ett spel som skulle gå hem hos kidsen.

  2. Ja, jag hoppas iaf att något företag gör det möjligt för Yu Suzuki att utveckla ett avslut för serien. HD-versioner av föregångarna skulle ju inte sitta fel heller, och kanske lite extramaterial som vi fått se från beta-versionerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.