Sparat filen från Valkyria Chronicles?

Valkyria Chronicles bjöd på rejäl underhållning när det lanserades 2008, och har du en sparfil därifrån får vi tillgång till karaktären Isara i spelets uppföljare till PSP, vilket bekräftats via titelns japanska hemsida. Om det är något mer som blir tillgängligt förtäljer inte historien.

 

Valkyria Chronicles 2 förväntas släppas i sommar.

4 reaktioner på ”Sparat filen från Valkyria Chronicles?

  1. Givetvis har jag kvar min Valkyria Chronicles save-fil. Det spelet är så underbart så jag får spelsug bara jag hör talas om det. Tyvärr måste jag även fokusera så pass hårt på det att jag inte kan spela det just nu. Kanske senare i år.

    Synd att tvåan är till PSP så jag undrar hur de tänkt att man ska föra över infon/save fil från PS3 så att den kan läsas på PSP…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.