Okänd zombie till Sonic & Sega All-Star Racing

Ryo Hazuki och möjligtvis Akira, och nu utannonserar Sega att en modell baserad på spin offen House of the Dead EX – som endast är släppt i Japans arkadhallar – kommer att finnas spelbar i Sonic & Sega All-Star Racing. Populärt i öst alltså, men också intressant för zombie-skadade personer som jag själv. Även en bana baserad på Curien Mansion, fullt utrustad med odöda och annat otyg, kommer att finnas med vid lansering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.