Tahi – The Arocean War – kommande Dreamcast-RPG

Det är inte bara Redspotgames som utvecklar spel till Dreamcast. De nystartade utvecklarna Reticon arbetar med ett kommande rollspel med titeln Thai – The Arocean War. De är en liten grupp utvecklare som verkar väldigt seriösa och brinner för vad de sysslar med.

tahithearoceanwar

Titeln bygger på tidigare opublicerade berättelser om en människoliknande ras kallad Tahi, och kretsar kring två stora grupper – Aroceans och Tahian – som slåss om den alltid så heta potatisen – pengar. Inom den närmsta tiden kommer vi att titta närmre på Tahi – The Arocean War, och förhoppningsvis kan vi få möjligheten att bjuda på en intervju lite längre fram. Under tiden rekommenderar vi er att besöka spelets hemsida, som visserligen har ett tag kvar till den fulländade versionen.

Pris och ett lanseringsdatum är än så länge oklart, men vi kommer att följa upp Reticons arbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.