Givmilt Phantasy Star Portable 2-demo ute nu

Hur låter det med en demo-version som faktiskt låter dig använda din karaktär även i den slutgiltiga originalkoden? Ett av Segas smartare drag får jag säga när de nu har släppt en testversion av Phantasy Star Portable 2 till Playstation Portable här, om det även har kommit upp på PSN låter jag vara osagt, men konstigt vore annars. Vi kan här nå level 15, och hela det första kapitlet är fullt spelbart.

pso2

Även om Sega kommer att ta ned online-multiplayern för demot när det släpps i sin fulla helhet den 3 december (USA?), kommer de med endast en demo-version ändå kunna spela co-op med personer som har ett exemplar av originalet. Om jag inte är helt ute och cyklar så ska detta vara på japanska – och inget jag kunnat prova själv då filen väger in på 353 mb vilket inte får plats på mitt minneskort – men med lite nyfikenhet så bör det inte vara några större problem att förstå själva spelmekaniken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.