Vi snackar Like a Dragon Gaiden i Spelat Podcast

Den här veckan är en riktig Sega-vecka för Spelat Podcast där vi pratar om Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name och testversionen av av nästa års storspel i serien Infinite Wealth.

Shenmue är min favoritspelserie någonsin och Like a Dragon (tidigare Yakuza) har varit en spelserie som har mycket likheter med Yu Suzukis fantastiska äventyr. Kazuma Kiryu var den första protagonisten i Yakuza-serien och i Like a Dragon Gaiden får vi äntligen spela med honom igen.

Har man inte spelat serien tidigare, eller kanske bara Yakuza: Like a Dragon, så är det ett ypperligt tillfälle att lära känna Kazuma i Gaiden. Det är visserligen kortare än spelen i huvudserien, men det är kanske lite lättare för nya spelare att ta sig ann än att hoppa på Yakuza Kiwami eller Yakuza 0 och fortsätta serien fram till att Infinite Wealth släpps i början av nästa år.

Detta Sega-avsnitt (som även innehåller annat smått och gott om spelvärlden) finns på Spotify exempelvis och Spelat Podcast finns även i andra poddappar.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.