Puyo Puyo Tetris 2 utannonseras

Det har gått nästan sex år sedan jag skrev om mina första intryck av Puyo Puyo Tetris, och jag gillade verkligen pusselspelet. Nu har Sega utannonserat uppföljaren som kommer till både nuvarande format och till nästa konsolgeneration.

Spelet heter Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match och vi kommer att få ta del av en helt ny humoristisk berättelse. Vi hittar också nyheter som ett spelläge som kallas för Skill Battle där karaktärerna har olika sorters förmågor som kan utnyttjas, och vi kan använda kort för att göra det svårt för motståndarna. Onlineläget kommer också med en ligafunktion och onlineranking.

Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match släpps till PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One samt Xbox Series X den 8 december, medan PlayStation 5-versionen lanseras under ”julen 2020” och PC-versionen släpps ”tidigt 2021”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.