Demo för Xenocider – nytt Dreamcast-spel från Retro Sumus 2017

När Tommy intervjuade Retro Sumus AMEBA-regissör, Carlos Oliveros, för två år sedan hintade han om ett helt annat projekt, som också var under utveckling till Dreamcast. Det hela handlade om Xenocider – ett spel som influeras starkt av klassiker som Space Harrier, och nu kan du testa demoversionen.

Demoversionen kan hittas här, och den kan givetvis laddas ned och brännas ut lagligt. Testversionen är också relativt matig, med tre stycken banor av de tio som kommer att inkluderas i fullversionen. Är du lika intresserad som jag kan du förhandsboka Xenocider via Retro Sumus officiella hemsida. Där kan vi välja och vraka mellan fyra olika versioner, där PAL-varianten exempelvis endast släpps i 50 exemplar, liksom Steelbook-versionen. Dessa utgåvor inkluderar också spelets soundtrack, som Juanjo Martín står för.

Nedan kan ni se en video som visar upp demoversionen för Xenocider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.