Sega utannonserar Football Manager 2016

Vi visste såklart att Sports Interactive arbetade med årets upplaga av deras populära fotbollsserie där allt kretsar kring tränaryrket. Nu utannonserar Sega emellertid Football Manager2016 och i samband med detta bekräftar de också att Football Manager Touch 2016 kommer att släppas till datorer och tablets. Dessutom kommer Football Manager Mobile 2016 att lanseras till Android och iOS senare i år.

Football Manager 2016 kommer att släppas den 13 november, och det här säger Sports Interactives Miles Jacobson om fokuset på flera versioner.

”Under den senaste tiden har det varit självklart för oss att ett fotbollstränarspel inte räcker. När en stor del av våra fans har tiden och engagemanget för den ‘fulla’ simulatorn, är det lika många som föredrar ett mer strömlinjeformat alternativ. Inte bara det, utan den utbredda tillgången av mobiltelefoner betyder att folk spelar på olika sätt. Introduktionen av Football Manager Touch kommer att släpps till datorer och tablets, vilket betyder att vi ny erbjuder något för alla.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.