Yu Suzuki ger oss en uppdatering kring Shenmue III-arbetet

Arbetet med Shenmue III går framåt. Detta försäkrar Yu Suzuki själv när han berättar för sina Kickstarter-supporters att han var tvungen att omforma handlingen för att det skulle passa för Shenmue III.

”Shenmue III baseras på de 11 kapitel som skapades för 17 år sedan, och varje kapitel utspelar sig i olika regioner. Till exempel utspelar sig det första kapitlet i Yokosuka och det andra i Hong Kong. Däremt kan vi inte avsluta med bara ett kapitel i en region, så jag var tvungen att omstrukturerar handlingen till att passa inom ramen för Shenmue III,” berättade Suzuki.

Yu Suzuki funderar på att besöka årets Tokyo Game Show, och vi hoppas förstås på att han har något nytt från Shenmue III att visa upp under mässan.

”Jag funderar på att besöka Tokyo Game Show 2015 som kommer att hållas nu i september. Jag planerar också att resa till Kina i oktober, både för att delta på en spelmässa som kallas CHUAPP×2015, och också för att göra research  för Shenmue III-arbetet.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.