Så avslutas intervjuserien om Yakuza 5

Vi har tidigare fått se två utvecklarintervjuer rörande Yakuza 5, och dessa handlade om karaktärsdesignen och den speciella japanska kulturen som har en stark inverkan på äventyret. Här ställer intresserade personer frågor till två involverade utvecklare och nu är det dags för den tredje och sista delen i intervjuserien.

Denna gång ligger fokus på musiken och dessutom går de in på frågan om serien har en framtid i väst. Dessutom förklarar de varför vi ska spela Yakuza 5 – actionäventyret som äntligen fick ett västerländskt klartecken under Playstation Experience i fjol.

Yakuza 5 släpps till Playstation 3 i höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.