Hatsune Miku – teknikdemo för PS4:as Project Morpheus

Sega har avslöjat att de arbetar med ett teknikdemo för Sonys virtual reality-satsning Project Morpheus. Det rör sig om titeln Sega feat. Hatsune Miku Project: VR Tech Demo och tekniktestet kommer att bli möjligt under evenemanget Hatsune Miku: Magical Mirai 2015 som hålls i Science Museum, Tokyo, mellan den 4 och 6 september.

Besökarna kommer att få en biljett som låter de testa Sega feat. Hatsune Miku Project: VR Tech Demo en gång för att ge alla chansen.

Det finns ingen information om Sega feat. Hatsune Miku Project: VR Tech Demo kommer att mynna ut i ett fullskaligt spel, men visst finns det en stor chans att det kommer att släppas i samband med att Sony släpper Project Morpheus till Playstation 4.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.