Crazy Taxi 4 var i planeringsstadiet

Vi var många som blev besvikna när det visade sig att ”ett nytt Crazy Taxi” var ett tamt mobilspel kallat för Crazy Taxi City Rush. Serien var emellertid på väg att bli något mer, och fansajten Sonic Stadium har fått tag på bilder från en portfolio tillhörande Brook Luder – tidigare anställd hos Sega Studios Australia – som avslöjar att hon gjort en konceptbild (som ni ser ovan) till Crazy Taxi 4.

Konceptskissen ska vara gjort i Photoshop medan Crazy Taxi 4-logotypen ska ha skapats i Illustrator, och det ser ut som om Sega Studios Australia funderade på ett spelläge där spelaren eller kunderna skulle komma att hoppa mellan olika taxibilar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.