Blade Arcus from Shining EX släpps till PS4 och PS3

Blade Arcus from Shining är en spinoff från den klassiska Shining-serien, och tidigare har fighting-spelet varit exklusivt för den japanska arkadmarknaden. Nu avslöjar emellertid Sega att vi kommer att få se spelet till Playstation 4 och PS3.

Konsolversionerna kommer att få titeln Blade Arcus from Shining EX, och det kommer att innehålla betydligt mer material än arkadvarianten. Spelet kommer att släppas i två utgåvor, där en limiterad utgåva kommer att bestå av ett Tony Taka-illustrerat omslag och innehåller bland annat skissboken Shining Heroine Works, två cd-skivor och en kalender.

Det är oklart om Blade Arcus from Shining EX kommer att släppas i väst, och det är mycket möjligt att försäljningen av Dengeki Bunko: Fighting Climax (som släpps här om en dryg månad) kommer att påverka en eventuell lokalisering. Fighting-genren är emellertid oerhört importvänlig även för oss som inte kan det japanska språket.

En reaktion på ”Blade Arcus from Shining EX släpps till PS4 och PS3

  1. Pingback: Nya bilder på Blade Arcus from Shining EX | PLAYZINE - FÖR ALLT OM PLAYSTATION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.