Shenmue 3 – så påverkas skalan om 10-miljonermålet inte uppnås

Kickstarter-kampanjen (som utannonserades under Sonys anförande på E3) för Shenmue 3 nådde sitt första mål – på 2 miljoner dollar – under några timmar. Fler delmål har emellertid dykt upp under tidens gång, och Yu Suzuki har berättat att insamlingen måste uppnå 10 miljoner dollar för att vi ska få det Shenmue 3 som han helst av allt vill skapa.

Detta uttalande – som skedde under en utfrågning på Reddit – fick dock många fans att börja oroa sig, och Suzuki avslöjar att spelets skala kommer att påverkas om Kickstarter-kampanjen inte uppnår 10 miljoner dollar. I dagsläget har 4,5 miljoner dollar samlats in, och om finansieringen uppgår till 5 miljoner dollar kommer vi att få se något liknande Dobuita i skala.

”Jag förväntar mig att vi kommer att kunna skapa något i skala med Dobuita [en stadsdel i originalet,]” berättar Suzuki.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.