Första in-game-bilderna på Retro Sumus Dreamcast-spel – AMEBA och Xenocider

Vi tog ett långt snack med utvecklarna bakom AMEBA – det kommande Dreamcast-äventyret – i fjol. Och då fick vi också se de första konceptbilderna. Nu har de emellertid gett oss de första in-game-bilderna (tagna på en tv med kamera) från spelet i samband med en intervju borta hos DC Junkjard.

ameba 2

Här dyker det även upp några nya spännande detaljer, som att AMEBA även kommer att släppas till Sega Saturn. Dessutom överväger de att släppa äventyret till de nya konsolerna – Playstation 4 och Xbox One.

Dessutom har de avslöjat att deras hemliga spel, som kallades för Project Q, kommer att få titeln Xenocider, och precis som vi anade rör det sig om en shooter. Nedan är de första bilderna (som blir större om du klickar på dem) på actiontiteln, som också släpps till Dreamcast. Av bilderna att döma påminner det rejält om Segas klassiker Space Harrier, men med en modernare touch.

xenocider 2 xenocider 3 xenocider

2 reaktioner på ”Första in-game-bilderna på Retro Sumus Dreamcast-spel – AMEBA och Xenocider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.