Dreamcast-klassikern Grandia II släpps via Steam

Grandia II släpptes till Dreamcast under 2000, och det var ett av de allra första japanska rollspelen som undertecknad spelade. Därför har jag kanske lite extra starka minnen från spelet, men stridssystemet var fantastiskt (trots att utmaningen var låg,) och karaktärerna kändes otroligt färgstarka när det begav sig.

Spelet släpptes senare till Playstation 2 och datorer, men ingen av versionerna nådde upp till originalutgåvan. Nu arbetar emellertid Gungho Online Entertainment på en PC-version som kommer att släppas via Steam, och den baseras på versionen till Dreamcast. Den uppiffade versionen kommer att få HD-grafik, någon form utav samlarkort och achievements.

Nyversionen av Grandia II till PC kommer att ha stöd för både klassisk spelkontroll samt tangentbord och mus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.