ShenMario – Ryo Hazuki och Super Mario i nytt äventyr till NX

Vi vet inte särskilt mycket om Nintendos kommande konsol NX, men nu har en Sega-utvecklare som SegaZine talat med avslöjat att samarbetet som företagen haft till Wii U och Nintendo 3DS även kommer att fortsätta när den nya maskinen lanseras.

Det första spelet i samarbetet kommer att släppas samtidigt som NX, och det handlar om något så märkligt som en mix av Shenmue och Nintendos fete rörmokare Super Mario. Sega-utvecklaren, som vill vara anonym, säger så här om projektet.

”Spelet går under arbetsnamnet ShenMario, och det är mer av ett experiment än en storsatsning. Jag kan lova att ni aldrig har sett Super Mario lika seriös tidigare, och det handlar om en spinoff där Shenmue-känslan kommer att vara övertygande,” berättar vår källa.

Vi får se vad det rör sig om, och enligt utvecklaren kommer vi inte att få veta mer innan Nintendo är redo att berätta mer om NX.

2 reaktioner på ”ShenMario – Ryo Hazuki och Super Mario i nytt äventyr till NX

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.