Hatsune Miku: Project Mirai DX får lanseringsdatum

Sega har avslöjat när vi kommer att kunna plocka upp Hatsune Miku: Project Mirai DX till Nintendo 3DS både i butik och digitalt via eShop. Musikspelet släpps den 29 maj här i Europa, och via Segas officiella blogg meddelar de att vi kommer att få se ”detaljerna kring olika förbokningsprogram senare” vilket lär betyda att personer som lägger en beställning innan lanseringsdagen får lite extra godis.

Sega samarbetar med det japanska figurföretaget Good Smile Company vilket gör att Hatsune Miku: Project Mirai DX är en lite gulligare, och mer barnanpassad version av originalet. Spelet är emellertid fullproppat med 48 låtar, där vi får flera spellägen och spelstilar – både ett knapp- och touch-läge utlovas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.