Game Watch & Impress intervjuar Sega om 3D After Burner II

Nu är det inte många dagar kvar till vi får sätta tänderna i Nintendo 3DS-porten av arkadklassiker After Burner II, och i samband med lanseringen på den japanska marknaden gjorde Game Watch & Impress en intervju med utvecklarna M2 kring projektet, och nu har Sega publicerat en engelsktextad översättning på sin officiella blogg.

Vi får emellertid inte bara veta mer om utvecklingen av 3D After Burner II, utan Okunari har också delat med sig av bilder på klassiska arkadkabinett till After Burner II som finns i Segas stora förråd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.