Yakuza 5: snart sjunger Kiryu karaoke igen

yakuza karaoke

Jag har alltid tyckt att karaoke-inslagen i Yakuza-serien har varit väldigt egendomliga. Under tiden som Kazuma Kiryu är indragen i de allra syltigaste affärerna inom den japanska maffian, går han och sjunger en sång, och här nedan klappar Haruka med samtidigt som vår huvudrollsinnehavare ser lika stolt ut som alltid.

Det är knäppt, konstigt och helt fantastiskt.

Under Playstation Experience avslöjade Sony också att Kiryu sjunger vidare även i vår del av världen, då vi kommer att få se en västerländsk lokalisering av Yakuza 5 till Playstation 3. För snart två veckor sedan bjöd Sega också på ett gäng nya bilder från deras kommande Yakuza Zero.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.