Alice’s Mom’s Rescue officiellt utannonserat till Dreamcast

Vi var lita väl snabba när vi skrev om att Orion arbetade med en konvertering av sitt plattformsspel Alice’s Mom’s Rescue till Dreamcast i fjol. Nu bekräftar emellertid Hucast Games att de kommer ge ut äventyret till Segas klassiska spelkonsol, men vi får inte mer än ett ”kommer snart” som släppdatum.

Den klassiska 2D-plattformaren kommer att ta oss genom tre världar fyllda med 25 pixliga banor, där spelaren tar kontrollen över Alice som ska rädda sin mor från en stor, svart korp – gameplay före handling med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.