DualShockers spelar Yakuza Zero

yakuza zero

Yakuza Zero är än så länge endast utannonserat för den japanska marknaden, men när Sony tillkännagav en lokaliserad version av Yakuza 5 till PS3 under Playstation Experience tändes hoppet för en engelsktextad version, med japanskt tal, även för Segas prequel.

Spelsajten DualShockers har testat en tidig Playstation 4-version av Yakuza Zero i Akihabara, Tokyo, och de delar med sig av sina intryck. Här berättar de bland annat om striderna som startar utan några stämningsförstörande laddningstider (precis som i Yakuza Ishin,) men även om filmscenerna ska vara otroligt snygga, så beklagar de sig över att det blir lite väl uppenbart att spelet också är under utveckling till Playstation 3.

De berättar också lite om spelets nattliv, samtidigt som de förvånas över detaljrikedomen gällande alla japanska affärsverksamheter som restauranger och närbutiker som alltid har ett överflödigt lager av prylar och ätbara maträtter.

DualShockers publicerade dessutom en video ifrån Yakuza Zero-tillställningen.

En reaktion på ”DualShockers spelar Yakuza Zero

  1. Pingback: Nya bilder från Yakuza Zero | PLAYZINE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.