Sonic och Mega Man i ny Worlds Unite-serie

worlds unite

Archie Comics avslöjade tidigare i år att vi skulle få se ett återseende av deras crossover-serietidning som blandar deras varumärken. Nu berättar företaget att de inte bara kommer att blanda Mega Man och Sonic, utan även Sonic Boom- och Mega Man X-universumet kommer att inkluderas.

Detaljerna har tidigare varit väldigt få, och vi har endast fått veta att miniserien skulle komma att bli ”större och bättre.” Nu vet vi emellertid att Ian Flynn kommer att skriva manus och framsidan för serietidningen – som kallas Worlds Unite – kommer att tecknas av Patrick ”Spaz” Spaziante.

Det är dock oklart vem som kommer att stå för tecknandet av själva serien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.