After Burner Climax försvinner på julafton?

After Burner Climax togs emot med öppna armar av både spelare och media, men nu ser det ut som om Segas flygaction kommer att försvinna från Playstation Network samt Xbox Live Arcade (möjligtvis även iOS) inom en snar framtid. Enligt Twitter-användaren lifelower (ett konto som fokuserar på Xbox Live Arcade) kommer spelet att plockas ned från servrarna redan på julafton.

Mer konkret information än så finns inte i dagsläget, men lifelower hade tidigare rätt om Outrun Online Arcade där spelet plockades bort när Segas kontrakt med Ferrari gått ut. Denna gång tros anledningen vara liknande, och att det rör sig om ett kontrakt mellan Boeing och Northrop Gruman där licensen för deras jetplan (som används i After Burner Climax) är på väg att rinna ut.

En reaktion på ”After Burner Climax försvinner på julafton?

  1. Pingback: After Burner Climax borta från Playstation Store | PLAYZINE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.