Spelsamling: Hatsune Miku: Project Diva F 2nd till PS Vita

Hatsune Miku: Project Diva F 2nd med ett medföljande AR-kort.

När jag fick hem Hatsune Miku: Project Diva f visste jag inte riktigt vad jag hade att vänta mig mer än att det rörde sig om ett rytmiskt musikspel med 100 procent teknisk musik som lät precis som autotune. Det visade sig emellertid att det var riktigt svårt att sluta när man väl hade börjat. Jag fastnade för det beroendeframkallande upplägget, för musiken, för hela paketet.

hatsune miku 2nd ar kort

Nu har jag fått hem Hatsune Miku: Project Diva F 2nd till Playstation Vita, och vad som bara skulle bli ett kort test blev istället en flera timmar lång hiscore-jakt.

Det är fortfarande lika beroendeframkallande att försöka sätta alla kombinationer rätt till de mycket medryckande låtarna (säger jag som inte tycker om musikgenren i allmänhet.) Jag blir något nervös när combo-antalet stiger över 100, och när jag misslyckas med de sista tonerna skriker jag till av irritation innan jag måste påminna mig om att det bara är ett spel.

ps4 ps vita collection
Fick hem Hatsune Miku: Project Diva F 2nd med ett gäng andra spel till PS Vita och Playstation 4.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.