SegaZine – det bästa som hände under v.49

yakuza 5

Den absolut största nyheten, och den stora överraskningen för hela 2014 var när Sega och Sony avslöjade att Yakuza 5 håller på att översättas till engelska och kommer att släppas i väst under 2015. Vi fick se en färsk trailer, och fick veta att spelet endast kommer att släppas digitalt till Playstation 3.

Vi blev också intresserade av Thomas Sunhedes Mega Drive-samlarbok Slayer of the big grey box, och hörde av oss till honom för en intervju. Samtidigt skrev jag en ‘önskelista till jultomten‘ och så upptäckte vi Big’s Fishing Derby – en modifikation till Segas Mega Drive-klassiker Sonic the Hedgehog. Det ser också ut som om Hucast Games – som arbetar med shoot em’ up-spelet The Ghost Blade – har fler spel på gång till Dreamcast.

Dessutom arbetar Cinemaware med den Mega Drive-version av It Came From the Desert som var tänkt att släppas till formatet för 24 år sedan. Och även Orion jobbar på att porta Alice’s Mom’s Rescue till Dreamcast samt Atari Jaguar CD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.