Ny Humble Bundle – köp Dreamcast Collection, Nights into Dreams, Sonic & All-Stars Racing för vad du vill

nights into dreams

Sega har släppt en ny Humble Bundle (sidan kommer att visa något annat när detta erbjudande är slut) där vi kan betala vad vi vill (minst en dollar) för Nights into Dreams, Sonic & All-Stars Racing Transformed, Dreamcast Collection samt nedladdningsbart material till Football Manager 2015 och Total War: Rome II. De digitala PC-spelen säljs till förmån för välgörenhet, och konsumenterna får även ett par bonusar om man bidrar med mer än standardpriset som just nu ligger på 3.44$. De som betalar mer får tillgång till Empire: Total War och nedladdningsbart material till Company of Heroes 2.

Den som betalar 12 dollar eller mer får också möjlighet att ladda ned Total War: Shogun 2: Fall of the Samurai, och alla som bidrar med 50 dollar eller mer får en exklusiv Dreamcast-t-shirt – något som jag själv blir riktigt sugen på.

Dreamcast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.