Ny Alien Isolation-patch åtgärdar problemen med uppdrag 5

Alien-Isolation

I mitten av november uppdaterade The Creative Assembly sitt och Segas Alien Isolation med en patch som åtgärdade bilduppdateringsproblem som uppstod i spelets filmscener, men många användare fick då istället ett annat stort problem – att spelet frös under en hissfärd i uppdrag fem. Nu har emellertid en ny patch släppts, och felen ska enligt utvecklarna vara löst, samtidigt som skräckspelet ska ha fått en del andra mindre fixar.

Igår berättade jag om mina första timmar med Alien Isolation, och när jag nu ska kliva in i just nämnda uppdrag fem är jag mer skräckslagen än någonsin. Androider har aldrig varit så läskiga tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.