Beat från Jet Set Radio blir Chubby Beat

fat beat jsr

Jet Set Radio är en av de spelserier jag saknar allra mest, och Sega gör en stor miss när de väljer att inte satsa mer på varumärket. Originalet till Dreamcast sålde dock aldrig efter förväntningarna trots att det fick riktigt bra kritik i media, och Jet Set Radio Future nådde aldrig den publik man hoppades på när det lanserades till Xbox.

Jag gav mig på ett försök att teckna Beat från spelserien, men det ser dock ut som att han gått upp minst 15 kilo. Till mitt försvar har jag emellertid gått upp ungefär lika mycket sedan Jet Set Radio släpptes för ungefär 14 år sedan.

Tidigare i år återvände jag till Dreamcast-spelet Jet Set Radio och tog reda på om spelet klarat av tidens gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.