Sonic Boom 2014-biljetter släppta

sonic boom 2014

Sonic Boom är Segas största satsning gällande den blåa igelkotten på många år, och i februari berättade företaget att vi kommer att få se ett par spel, en TV-serie och leksaker som innebär en överdimensionerad Knuckles och en Sonic med blåa armar. I oktober håller också Sega ett event för fansen i New York på Manhattan Center.

Här kommer besökarna inte bara ha chansen att testa Sonic Boom: Rise of Lyric till Wii U och Sonic Boom: Shattered Crystal som är under utveckling till Nintendo 3DS, utan även live-uppträdanden utlovas där ”Sonic-musikanterna” Jun Senoue, Tomoya Ohtani, Ted Poley och Tony Harnell kommer att uppträda.

Besökarna kommer också att kunna delta i en cosplay-tävling, och diverse gratisprylar utlovas.

Biljetten kostar 35,65 dollar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.