Sonic Boom: Rise of Lyric och Shattered Crystal får amerikanskt lanseringsdatum

Rise-of-Lyric-Wii-U-boxart

Vi har hört det förr, att Sega ska återuppliva Sonic-serien och få alla fans från 2D-eran att hitta tillbaka till den ilsnabba igelkotten och hans vänner. Men med Sonic Boom gör företaget den största Sonic-satsningen sedan eran med Mega Drive och Master System, och nu har spelen till Nintendo 3DS och Wii U fått amerikanska lanseringsdatum.

Som vi vet sedan tidigare är både den bärbara och stationära versionen två helt olika spel, och Shattered Crystal – som spelet till Nintendo 3DS heter – kommer att släppas den 11 november i USA. Wii U-spelet Sonic Boom: Rise of Lyric släpps sedan veckan efter, närmare bestämt den 18 november i Nordamerika.

Detta bör betyda att vi får se både Sonic Boom: Shattered Crystal och Rise of Lyric kort därefter även i Sverige och övriga Europa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.