E3: Sonic Boom – trailers för både 3DS- och Wii U-versionen

E3 har gått av stapeln borta i USA och Los Angeles, vilket säkert inte någon av er har missat, och Sega lovade att plocka med sig Sonic Boom – som utannonserades under februari – till mässan. Både Sonic Boom: Rise of Lyric till Wii U samt Sonic Boom: Shattered Crystal till Nintendo 3DS fanns på plats och här är två nya videor – en för vardera version – direkt från mässan.

Personligen hade jag också gärna fått spela både Wii U- och Nintendo 3DS-versionen av Sonic Boom som mässbesökarna fått göra. Är det återigen en halvmesyr eller är detta faktiskt ett nytt Sonic som är värt vår tid?

sonic boom e3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.