E3: Sonic Boom – trailers för både 3DS- och Wii U-versionen

E3 har gått av stapeln borta i USA och Los Angeles, vilket säkert inte någon av er har missat, och Sega lovade att plocka med sig Sonic Boom – som utannonserades under februari – till mässan. Både Sonic Boom: Rise of Lyric till Wii U samt Sonic Boom: Shattered Crystal till Nintendo 3DS fanns på plats och här är två nya videor – en för vardera version – direkt från mässan.

Personligen hade jag också gärna fått spela både Wii U- och Nintendo 3DS-versionen av Sonic Boom som mässbesökarna fått göra. Är det återigen en halvmesyr eller är detta faktiskt ett nytt Sonic som är värt vår tid?

sonic boom e3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.