Hatsune Miku Project Diva F – Sega har släppt en trailer

Sega uttalade sig i fjol om att Hatsune Miku Project Diva F till Playstation Vita skulle ta sig över vattnet och släppas i väst 2014. Spelet släpptes i början av denna vecka i Nordamerika, och den 12 mars är det vår tur att testa livet som ”världens mest kända digitala popstjärna,” och detta firar Sega med att släppa en ny trailer som ni kan kika på nedan.

I Nordamerika och Europa släpps det emellertid endast via PS Store, vilket verkar ha blivit Segas melodi den sista tiden. Jag slängde istället iväg en beställning på den japanska fysiska versionen som enligt flertalet personer ska vara enkel att förstå även för oss som inte kan språket.

Jag kan inte riktigt påstå att jag gillar den första låten som spelas upp i trailern, men visst är det en hel del av låtarna som har en riktigt härlig charm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.