Spelsamling: Discworld, Bubble Bobble, Shining the Holy Ark, Doom, AeroWings & Fur Fighters

shining in the holy ark saturn dreamcast

Min Sega-samling har fått några trevliga nya tillskott, och denna gång har jag köpt tillbaka klassikern Fur Fighters som jag sålde en gång i tiden. Tyvärr, och faktiskt menar jag det också, är det inplastat. Många samlare ser det kanske som något extra värdefullt, men jag vill faktiskt även spela mina spel.

”Men det är väl bara att slita av plasten då,” kanske ni undrar. Och i samma veva som jag faktiskt vill spela det så gör det lite ont att dra ned spelets värde, men å andra sidan är Fur Fighters knappast någon dyrgrip.

Shining the Holy Ark är ändå den mest eftertraktade titeln av de ovanstående, även om Discworld och Bubble Bobble Also featurine: Rainbow Island är två av de spel som legat på önskelistan ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.