Persona 5, Persona Q, Persona 4 Arena Ultimax och Dancing All Night till USA

persona 5

Persona 5 utannonserades till Playstation 3 under november i fjol, men då handlade det endast om den japanska marknaden. Nu har vi äntligen fått en bekräftad västerländsk lansering. Det numera Sega-ägda Atlus avslöjar också att Persona Q (3DS), Persona 4 Arena Ultimax (PS3) och Persona 4: Dancing All Night (PS Vita) även kommer att bli översatta och släppta borta i Nordamerika.

Förhoppningsvis innebär detta att spelen även tar sig till Europa, annars blir det definitivt import för min del. Då Sega dessutom är väldigt pigga på att enkom släppa deras Playstation Vita-spel digitalt i vår del av världen blir det kanske ändå en import av ett fysiskt exemplar av Persona 4: Dancing All Night som släpps till Sonys bärbara. PS Vita är en högst underskattad konsol, och gräver man lite finns det väldigt många guldklimpar att hitta för en billig peng.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.