Suzuki pratar Shenmue på GDC den 19 mars

cerny suzuki shenmue gdc2014
Ni har väl inte missat att Yu Suzuki, Shenmues skapare, ska prata om sin fantastiska äventyrsserie under Game Developers Conference 2014? Suzuki ska, tillsammans med Sonys Mike Cerny, göra en postmortem för serien, och vi hoppas såklart att Shenmue 3 ska utannonseras under presentationen. Varför skulle annars huvudmannen bakom Playstation 4 – Mike Cerny – översätta det hela?

Nu vet vi när Yu Suzuki kommer att hålla sitt anförande, och det är den 19 mars 2pm PST, och är jag inte helt ute och cyklar betyder det 23.00 för oss här i Sverige. På Gamespot kommer man att streama eventet, och jag känner mig förväntansfull som ett litet barn på julafton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.